Jules Pauwelsstraat 65 2 - 2660 Hoboken (Antwerpen)
Tel.: 035 00 05 24
Contacteer ons!
De dressing van uw dromen!

Laat de creatie van uw dressing op maat over aan het vakmanschap van Verlinden Interieur

Een inloopkast is niet alleen bijzonder praktisch, maar straalt ook nog eens pure klasse uit. Een dressing op maat is de droom van elke vrouw! Werner Verlinden, zaakvoerder van Verlinden Interieur in Hoboken vervaardigt ook voor u de dressing die u wil. Groot of klein, met veel ruimte voor schoenen of net voor kleren... Wij maken uw inbouwkast precies zoals u het wenst!

Maar wij gaan graag nog een stapje verder: indien gewenst kunnen wij u niet alleen van ingemaakte kasten voorzien, maar ook uw volledige slaapkamer een opfrisbeurt geven. We maken dan bijvoorbeeld ook een bed op maat. Niet alleen verkrijgt u zo een slaapkamer die helemaal naar uw smaak is, maar geniet u ook nog eens van de allerbeste materialen, precisiewerk en dus ook van topkwaliteit!

Ons persoonlijke én snelle service, één van onze grootste troeven

Bij ons is elke klant koning. Daarom staan wij meteen voor u klaar wanneer u ons contacteert voor informatie of voor een offerte. Onze zaakvoerder, Werner Verlinden, komt steeds zelf langs om de nodige opmetingen uit te voeren. Daarna luisteren wij aandachtig naar hoe uw meubel er dient uit te zien. Heeft u een idee in uw hoofd op ergens inspiratie opgedaan en kan u ons een afbeelding tonen? We bespreken het graag! We presenteren u een voorontwerp en stellen onze scherpste offerte voor. Daarna is het vrijblijvend aan u om te beslissen of u met ons in zee gaat.

Klinkt dit interessant voor u? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren voor een slaapkamer of dressing op maat!


Clikc+